ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Αφήστε το μήνυμά σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Επικοινωνια

Studio Manouel Εγγύηση στη ποιότητα πάνω από 50 χρόνια


Τον Ιανουάριο του 1959 ο πατέρας μου, Βαρουζάν Σαβουλιάν, ξεκίνησε τη δρατηριοποίησή του ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της φωτογραφίας.

Μετά από 15 συναπτά έτη ως εργαζόμενος σε φωτογραφικά εργαστήρια απέκτησε την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία κι έτσι δημιούργησε το δικό του χώρο εργασίας στην Αθήνα επί της οδού Θησέως αρ.1, το 1961 εγκαταστάθηκε στην οδό Κορνάρου αρ.9 όπου διατήρησε το εργαστήριο για 17 έτη και κατόπιν από το 1978 έως το 1992 στην οδό Αχιλλέως αρ.60 στη Καλλιθέα.

Παράλληλα το Δεκέμβριο του1980 και μετά από πολύχρονη θητεία κοντά στον πατέρα μου άνοιξα το δικό μου επαγγελματικό χώρο στη Καλλιθέα στην οδό Μεγαλουπόλεως αρ.28. Από τότε έως και σήμερα με τη δική σας υποστήριξη είμαι κοντά σας με συνέπεια.

Έχοντας πάντα υπ’όψιν τις ανάγκες που δημιουργούνται μέσα από τη καθημερινότητα , συμβαδίζουμε με τη τεχνολογική εξέλιξη και σας παρέχουμε υπηρεσίες με οτιδήποτε καινοτόμο εμφανίζεται στο χώρο του video και της φωτογραφίας (Ψηφιακή επεξεργασία εικόνας , Video mondage κ.ά).

Ευχαριστώ Μανουέλ Σαβουλιάν

© 2015 Studio Manouel. All Rights Reserved.